Heitä haaste!


Näin heität haasteita ja vastaat niihin


Haastekampanjassa voit haastaa haluamasi koulun, luokan tai seurakunnan osallistumaan Virsivisaan kaudelle 2010–2011.

Haastaaksesi jonkun mukaan, tulee sinun tietää kohteen sähköpostiosoite. Ohjelma lähettää tiedon haasteesta kohteesi sähköpostiin.

Virsivisan verkkosivuston etusivulla on näkyvissä 3 viimeisintä haastetta. Sisältösivuilta löytyvät kaikki heitetyt haasteet. Siellä näkyy myös se, mihin haasteisiin on jo vastattu.


Tärkeitä terveisiä

Haastelomakkeessa on alinna Viestisi haastettavalle-laatikko, johon voit halutessasi jättää haastamallesi taholle terveiset tai määritellä vaikkapa haasteelle sopivan virsiaiheisen ”hinnan”.

Myös haasteisiin vastaaminen tapahtuu tämän laatikon kautta. Tätä kautta tiedot päivittyvät verkkosivuille.

Vastatessasi haasteeseen, voit samassa yhteydessä heittää haasteen eteenpäin taas uudelle kohteelle samaiseen laatikkoon.

Nuottiavain haastamasi tahon nimen yhteydessä kertoo, että haasteeseesi on vastattu.

Mikäli haluat jatkaa keskustelua haastamasi kohteen kanssa, ilmoita laatikossa oma sähköpostiosoitteesi, niin vastaaminen on mahdollista.

Huom! Viesti-laatikon sisältö sellaisenaan näkyy vain haastamasi kohteen sähköpostissa ja Virsivisan toimijoilla, ei verkkosivuilla yleisesti.


Arvonta

Haastekampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Virsivisa-logolla varustettuja t-paitoja. Arvonta tapahtuu joulukuun alussa, ilmoittautumisajan päätyttyä. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.


 * Haastajan nimi:
Haastajan sähköposti:
* Haastettavan nimi:
* Haastettavan sähköposti:
Viestisi haastettavalle
* Syötä koodi joka näkyy kuvassa

Tulosta sivu